http://anonymousrbija.blogspot.com/2013/10/fasisti-na-delu-cenzura-istine.html

PRENOSIMO REAKCIJU ANONYMOUS SRBIJA NA CENZURU U KCNS. PROČITAJTE KO SU ZAPRAVO FAJGELJ I NJEGOVA CENZORSKA EKIPA.

Fašisti na delu!

#CENZURA istine, upakovana u terminologiju “uređivačka polititika”!

O čemu se radi neki su već delimično upoznati. Naša je namera da razobličimo pozadinu ovog sramnog čina uprave Kulturnog centra Novi Sad.

Izložba radova studenata master studija Akademije umetnosti u Novom Sadu, umesto otvaranja 15.10, iz protesta je zatvorena, jer je Kulturni centar Novog Sada zahtevao da jedan od radova bude uklonjen iz postavke.

Izložba je trebalo da bude postavljena u prostoru Tribine mladih u Kulturnom centru i da traje do 1. novembra.
Rad koji je zabranjen je na slici ove objave.

Posetioci su na Tviteru napisali da je rad “cenzurisan u konsultaciji sa crkvom”.

Na konstatacije posetilaca izložbe reagovao je i direktor Kulturnog centra Andrej Fajgelj, koji je na svom Tviter nalogu napisao da “postoji razlika izmedju cenzure i uređivanja”.

Postoji, ako se zna šta koji pojam obuhvata, uz činjenice koje prilažemo. Mi bismo ovo nazvali CENZUROM sa političko-fašisoidnom pozadinom.

Andrej Fajgelj je na čelo Kulturog centra došao u oktobru 2012. godine. Član Dver i jedan od idejnih tvoraca krađe identiteta, odnosno naziva Treća Srbija, preimenovanjem odborničke grupe Dveri u skupštini Novog Sada u Treća Srbija, a da tvorci “Treće Srbije” nisu ni obavešteni niti saglasni.

Fajgelj u svojoj družini ima šefa za koga se sve radi, tj. Aleksandra Đurđeva, koji je, između ostalog, i predavač lobiranja i umrežavanja (čitaj prevare).

Predavač je i iz oblasti radna i poslovna etika, koje uz prevarantske veštine rezultuju onim što Fajgelj naziva ‘uređivačka politika’.

Aleksandar Đurđev za svoje 33. godine od NVO sektora je stigao do menadžera RTV-a, zatim JP “Srbijagas”, glavnog i odgovornog urednika internet portala “Energetika INFO”, predsednik Saveta za javni red, mir i bezbednost u Skupštini Novog Sada, savetnik gradonačelnika…

Komandir “Orla Gruzije i bešavne dolame Gospoda našeg Isusa Hrista”!?! Masonski redovi!?

Takva “Treća Srbija” se nalazi u koaliciji sa vladajućom strukturom u NS. Preko Dveri su prešli cenzus, a zatim im se pridružio i predstavnik liste NOPO ( Ni jedan od ponuđenih sa liste) Živko Ćurčić, ipak oredelivši se za jednog od ponuđenih.

Postaje već jasno da Dveri i svi fašisoidni izrodi služe sistemu, ma kako ime menjali! Sistemski crvi u službi vladara!

Može se pogoditi ko je dobio novac na konkursu za dodelu sredstava iz budžeta NS za projekte u oblasti kulture… naravno ne/ljudi iz Treće Srbije, i to preko Andreja Kulačina, sekretara ove odborničke grupe, zakulisano kroz Kulturno društvo Zrak i Centar za razvoj Šajkaša.

Kulačin i njegova žena su u medijima već poznati, osnivači su raznih fantomskih organizacija koje su dobijale višemilionske iznose za projekte od gradske uprave za kulturu.

Ova grupa održava i medijski mrak – izdavač besplatnog novosadskog nedeljnika ”Novine”, je firma pod nazvom “Feedback Cousulting & New Media Production doo”. Firma je osnovana 2009. godine sa sedištem u Novom Sadu. Prema podacima Agencije za privredne registre, 21. marta 2013. godine izvršena je promena vlasničke strukture: Dotadašnji vlasnik je bio Aleksandar Đurđev, jedan od osnivača kvazipolitičke organizacije Treća Srbija, a nakon promene upisan je Danijel Kulačin kao stopostostni vlasnik. Kulačin je trenutno sekretar Treće Srbije.

Zašto im smeta ova slika -rad studenta?! Etika? – po Aleksandru Đurđevu sa sve njegovim ordenjem?

Cenzura, pokrenuta fašisoidnim sistemskim strukturama, okićena ordenjem neobičnih grupacija koje bi se mogle okarakterisati i kao sekte? Kultovi koji su se uvukli i u SPC, i daju sebi za pravo da odlučuju o kulturi, i ne samo njoj! Gospodo iz SPC niste bogougodni poštovanjem kultova, kao ni saradnjom sa njihovim sledbenicima. Vaša religija je novac. Niste kompetentni da sudite ni o etici, ni o umetnosti, ni o nauci. Duhovan čovek shvata poruku naroda, poruku autora ove slike.

P.S. Ovo je samo uvod. Korak po korak raskrinkavamo bagru koja pokušava sve da uništi – pa i kulturu. Ovo nisu prijatelji Srbije. Vreme je da se smeće očisti – smeće, koje planski uništava Srbiju.

Anonymous Srbija, 25. 10. 2013.
from Novosadsko Ubrojčavanje http://anonymousrbija.blogspot.ch/2013/10/fasisti-na-delu-cenzura-istine.html?m=1
via botovi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s